Komarci pikaju i zašto!

Već i nisam mogao spavati od zujanja komaraca. Češao sam se kao lud od njihovih ugriza. I naravno klasika 3:30 h je palim svijetlo i rodeo počinje. Majica netom skinuta u desnoj ruci ,kosa ko kod pankera dignuta u zrak oči zumiraju svaki pokret ….oh evo ga …bam…bam..bam..sve zvoni po kući u najljepše vrijeme jutra….

Prvo sam dohvatio one već pune krvi pa onda one brze uf….da..da..znam bio je to potpuni rat di sam ja ugrožen….ili sam ja nekog ugrozio?

Iz nekog ludog razloga dok sam legao u krevet na svom oslobođenom prostoru u sobi misli su se počele vrtjeti. Stvarno zašto komarci napadaju? Dobro da ne napadaju komarci već komarice…. al to ti ga za nas ‘HUMANS’ dođe nekako isto….ili kao Istambulska konvencija za komareći svijet.

Možda su komarci odgovor planete Zemlje ,Gaje,na zlobnost koju radimo pri svakom jedenju mesa? Da li je moguće da je to nekakav revolt. I da je kako bi nam planeta drugačije mogla pokazati kao da komuniciramo s njom u meditaciji? Pa ne komuniciramo među sobom ‘HUMANS’ kako treba a naposlijetku ni sami sa sobom .

Ako je normalno da ljudi žive od voća i povrća i upotrebljavaju ljekovito bilje za liječenje zašo to je stvarno potrebno jesti meso? Ok… znam ..meso ima vlakna i ostalih stvari što ljudskom organizmu treba al zar to sve ne možemo pronaći u povrću? Tako da sam shvatio barem dio postojanja u vezi jedenja mesa i pikanja komarica . Ako jedeš meso budeš piknut… hah… vrlo jednostavno…dakle dok god mi jedemo meso imamo i drugačiji miris i to životinjski ,ili komareći svijet,to osjeti . To je kao zub za zub po Zemljinom sistemu. Sad mi je jasnije što ima sve više vegana/vegetarijanaca….samo zato da ne budu piknuti. Svejedno kako bilo da li je to osveta Zemljina ili pokušaj komunikacije di je svako biće na planeti važno bez obzira na veličinu.

Više bi trebali slušati majku Zemlju i čuvati je jer naposlijetku ona bez nas i može nekako a mi bez nje nikako!

By: mmaavvrroo

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: